TTGV Bülten | Kasım 2023

30 Kasım 2023

TTGV Bülten | Kasım 2023

Neler Yaptık?

Faaliyetlerimiz & Etkinliklerimiz

 
Yapı ve İnşaat Sektörünün Karbonsuzlaşmasında Sürdürülebilir Çimento Üretimi Genel Kurulumuzu Gerçekleştirdik
30 Kasım tarihinde Ankara'da Yapı ve İnşaat Sektörünün Karbonsuzlaşmasında Sürdürülebilir Çimento Üretimi alanında Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik.

Genel kurulda çimento sektörünü temsil eden kuruluşlar, ilgili kamu kurumları ve STK'lar ile bir araya geldik. Öncül Proje Yatırım Programı kapsamında sürecin nasıl devam edeceğine dair yatırım programı ekibi tarafından tüm katılımcılara bilgi verdik.
 
2023'ün Son İklim Teknolojileri Panelini Gerçekleştirdik
İklim teknolojilerinin yaşamın her alanındaki gerekliliğinin ele alındığı etkinlikte öne çıkan teknolojiler ve uygulama alanlarına da dikkat çekilen İklim Teknolojileri Paneli VI, alanında uzman 4 panelist ve 1 moderatör eşliğinde 17 Kasım'da Ankara’da gerçekleşti.

İklim teknolojilerini kapsamına almış farklı sektörlerden profesyonellerin bilgi ve tecrübelerinin aktarıldığı panelimizi, soru-cevap etkinliği ile sonlandırdık.
 
Alternative Proteins Summit Asia'ya Katılım Sağladık
21-22 Kasım 2023 tarihlerinde Singapur’da düzenlenen Asya Alternatif Protein Zirvesi’ne (Alternative Proteins Summit Asia) Vakfımız adına Genel Sekreter Danışmanımız Dr. E. Serdar Gökpınar ve program uzmanımız Hazal Akulut Bıyık katılım sağladı. Uluslararası birçok paydaşla bir araya gelerek sektör trendleri ve son teknolojik gelişmeler hakkında bilgi ve fikir alışverişinde bulunduk. 
 
HİT Değerlendirme Komitesi'ni Düzenledik
 
Eko-Üretim Eğitimlerimizin İkincisini Gerçekleştirdik
HİT kapsamında yapılan radar çalışmaları sonrası detaylı değerlendirme sürecine giren Farmolog ve Milkwinner girişimleri için 27 Kasım tarihinde Değerlendirme Komitesi düzenlenlenmiştir.
Zafer Kalkınma Ajansı ve MOSB Yenilik Merkezi iş birliğinde düzenlediğimiz online eğitimlerin ikincisini 28 Kasım 2023'te gerçekleştirdik.

GTE Sürdürülebilirlik ve Enerji Danışmanlığı’ndan Dr. Emrah Alkaya ve Escon Enerji'den Anıl Doğuş’un eğitmen olarak katıldığı programda, firmalarımızı Eko-Üretim Etüt/Fizibilite Adımları ve Enerji Verimliliği konularında bilgilendirdik. 

TTGV e-bültenine katılmak ve bizden haberdar olmak için kayıt olabilirsiniz.